KUPI.me

NAKUP IZDELKOV

EUTELSAT novice

Domov > *Progressiv TS kombinirani
SATELITSKI SPREJEMNIK PROGRESSIV HD FTA
Progressiv TS DVB-S2/T PDF E-pošta
Indeks člankov
Progressiv TS DVB-S2/T
TehničneLastnosti
cena
Nadgradnja
slike
Vse strani

Za sprejem nekodiranih satelitski in zemeljskih (DVB-T) programov predstavljamo najcenejši kombinirani sprejemnik ...PROGRESSIV TS..glejte HD..

Progressiv TS kombinirani

bet-at-home.com športne stave - Življenje je igra!

 

 

 

ASTRA 19.2°E ( ZDF neo HD, ZDF Kultur HD, Kika HD, BR HD, WDR HD, SWR HD, 3SAT HD, PHOENIX HD,  in še mnogi drugi..

...preko 30 HD programov prostih -BREZ NAROČNINE...BREZ MESEČNIH STROŠKOV...BREZ TEŽAV...BREZ POGODBENIH VEZAV...

HDTV satelitski IN zemeljski sprejemnik prostih programov, vgrajen internetni priključek (RJ-45),  WIFI-usb - možna nadgradnja - YOUTUBE, RSS, VREME PODPORA... (1920x1080i)


dobavljiv v črni barvi v prodaji od 10.9.2012 dalje

samo... 90,90 EUR z DDV ( HDMI kabel 1.5m priložen)

Najmanjši in najbolj cenovno ugoden HDTV KOMBINIRANI FTA sprejemnik v svojem razredu. Z lahkoto ga priključimo preko priloženega HDMI kabla na TV sprejemnik in že lahko uživamo v spremljanju programov oz. najboljših oddaj v HD tehniki - slika da te kap! Omogoča seveda tudi snemanje na zunanjo USB napravo, posnetki v originalni kakovosti so mogoči le pri snemanju na zunanji USB trdi disk,seveda tudi  HDTV posnetki. Tako, kot smo že vajeni pri EDISION-u so tudi pri Progressiv TS sprejemniku priložena navodila za uporabo v slovenskem jeziku.  PROGRESSIV TS je poln HDTV - satelitski DVB-S2 in zemeljski DVB-T sprejemnik v očarljivem majhnem formatu. Sprejemnik ima vgrajen že zelo priljubljen in najboljši EDISION meni, ter seveda zelo praktičen elektronski programski vodič EDIVISION, kateri prikazuje vedno kaj je na koli, podnevi ali ponoči v dežju ali soncu...Vsi sprejemniki so že prednastavljeni za satelita ASTRA in HOTBIRD!