KUPI.me

NAKUP IZDELKOV

EUTELSAT novice

Domov > Novice > TRITON DVB-T MPEG-4 SD
TRITON DVB-T MPEG-4 SD E-pošta

DIGITALNI PRETVORNIK EDISION TRITON

SD DVB-T MPEG-4

(H.264 in AAC podpora)

Imam veselje, da predstavim  prvo predstavitev v elektronskih in tiskanih medijih, novi prizemni digitalni sprejemnik model DVB-T MPEG-4. Ime sprejemnika Triton, zelo kompakten in lepo oblikovan, kot smo že vajeni pri Edision-u. Sprejemnik, ki smo ga prejeli, je bil v srebrni barvi, vendar pa je na voljo tudi v črni barvi. Prezračevanje je na vrhu strani in  na strani. Sprednja stran sprejemnika je zelo lepa, zajeta v ogledalo in pod njim je pripeljan zaslonu, z leve je logotip EDISION Triton, na sredini je infrardeči senzor, na desni pa logotip  SD MPEG-4, ki opozarja na operacijo sprejemnika. Na zadnji strani od leve so priključki: RS-232,  2xRF / zanka, RCA, USB vhod, RF izhod, 2xScart TV / Video, stikalo za vklop/izklop. Hmmm majhna in zelena embalaža zaradi svoje velikosti, impresivne črne barve z odtenkom zelene barve že malo spominja na film Matrix! Vključuje slovenski uporabniški priročnik, izbirnik v slovenskem jeziku, baterije, RCA kabel in daljinski upravljalnik, ki je klasičen EDISION a presenetljivo zanesljiv pri različnih kotih in pri daljših oddaljenostih od sprejemnika Edision. Sprejemnik je bil preizkušen na različnih oddajnikih  tako MUX A kot tudi MUX B, DVB-T MPEG-4 širom Slovenije.
Sprejemnik ima že značilno vrhusnko zmogljivi PVR snemalnik ( trdi disk ni priložen), ima MP3/JPEG predvajalnik z odličnim medijskem vmesnikomi. Naj omenim, dve pomembni lastnosti. Prva je: Npr. sprejemamo programe v MUX-a ni eni frekvenci npr. Kanal 37 = 602MHz. Potem lahko snemamo npr. program RTV Slovenija 1 in ISTOČASNO gledamo neki drugi program npr. POP TV. V ozadju pa še vedno poteka snemanje našega prvega izbranega programa. Druga zelo pripočna novost pri sprejemniku je istočasno poslušanje glasbenih datotek in pregledovanje slik oz diaproekcija slik, katere imate shranjene na vaši USB napravi bodisi trdi disk ali USB ključ.

Že pri vašem prodajalcu...

EDSISION TRITION

 

Značilnosti novega Triton pretvornika:  

- DVB-T SD MPEG-4 digitalni sprejemnik

- RF antenski vhod:  5V DC (možen vklop/izklop)

- SD MPEG-4/SD H.264 (AVC)  in zvok AAC podpora

- Samodejni preklop PAL / NTSC

- 400 programskih mesti za televizijo in radio

- 8 različnih seznamov priljubljenih

- 256 barv na zaslonu in večjezični meni

- EDIVISION Sedemdnevni elektronski programski vodič

- Priklic zadnjega gledanega programa

- Starševski nadzor

- Nadgradnja programske opreme preko RS-232 in USB

- Samodejno in ročno iskanje kanalov

- Avtomatski vklop/ izklop sprejemnika v določenem času

- Podpora za podnapise

- Podpora za teletekst

- Podpira LCN logično razvrščanje programov

- Vhodi/Izhodi: 1 x USB, 2 x Scart, 1 x RS-232

- Dodaten RF izhod (nastavljiv kanal od 21-69), priročno za starejše televizorje, kateri nimajo SCART priključka.

- Podpora FAT16/ FAT32, opcijsko NTFS

- ZELO ZMOGLJIVI PVR snemalnik preko USB vmesnika (trdi disk ni priložen), snemanje enega programa ter istočasno gledanje drugega programa z iste oddajne frekvence (npr. MUX A, K37=602MHz)

- Izbira časovnika (nastavitev 8 različnih terminov snemanja...)

- Predvajalnik MP3/jpeg/bmp/ogg (glasbene in slikovne datoteke) Istočasno predvajanje glasbene datoteke in prezentacija slikovnih datotek.

- Igre: Tetris, Othello, Sudoku

- Barva: srebrna in črna

- Garancija 1 leto
Edision Triton, je novi dinamični model prizemnih sprejemnikov mpeg-4/mpeg-2, idealen za digitalni sprejem v Sloveniji... Triton je tu!

Priporočena maloprodajna cena z DDV = 49,00 EUR

vaš, TRITON